Over Ons

  • Unieke bezoekers per maand77.196.000
  • Sessies per maand154.983.000
  • Pageviews per maand271.545.000
  • Ad impressies per maand1 billion+
  • 2
Dit is WeBlog Media
Wij schrijven wat onze doelgroep graag leest.

Content die het leven makkelijker, interessanter en vooral leuker maakt. Content die overal toegankelijk is, op welk beeldscherm dan ook. Inspirerende verhalen en informatieve artikelen variërend van luchtige snack tot handige tip, samengebundeld om van te genieten wanneer de lezer dat wil.

Wat onze redactie creëert, promoten onze content marketeers via onze sterke merken. Wat het marketingteam verzint, creëert onze redactie.
Dit unieke samenspel heeft ons in korte tijd een miljoenenpubliek in verschillende landen opgeleverd. Omdat we onze doelgroep door en door kennen, zijn we in staat om onze lezers steeds weer te boeien met de meest verrassende content. Hierdoor trekken we ons publiek niet alleen aan, maar houden we haar ook vast.

Niet alleen voor lezers zijn de channels van WeBlog Media een prettige omgeving: ook voor adverteerders is het goed vertoeven bij een snelgroeiend mediabureau dat in het Spaans, Engels, Frans, Portugees, Nederlands en Duits content biedt.

We zijn een publisher met de juiste expertises aan boord én met een gigantisch bereik, die alles in huis heeft om adverteerders een vliegende start te bieden.

“WeBlog Media – Where Content Meets Marketing”

next

Adverteren